Om oss

vi är tcr tak

Din moderna takspecialist i Stockholm.

TCR TAK

Vår historia

1

Vilka vi är?

TCR Tak AB beslutade att öppnas i mål av att bearbeta problemen som finns inom takbranschen. Det är allt ifrån underbetalda arbetare, överpriser för konsumenter samt brist på kunskap. Vi presenterar oss som din moderna takspecialist i Stockholm med garanti och kunskap.
2

Vad står TCR för?

Vi har jobbat i denna bransch länge och även jobbat på olika företag och ständigt upplevt sammatyp av problem. Vi står för att behandla våra arbetare, ge kunden den optimalaste priset och resultat. Hos oss skall kunden alltid vara glad och nöjd från start till slut.
3

Vår vision!

Vår vision och mål är att höja kvalitén, arbetssättet och hållbarhetsaspekterna inom tak branschen. Vi strävar efter en allt mer modernare arbetssätt och kundkontakt som skall säkerställa att kunden alltid får bäst kvalitet, service och garanti för ett korrekt pris.
4

Varför TCR TAK?

Vi är moderna takspecialister som erbjuder bäst kvalitet för bäst pris, med 10 års garanti. Vi ser till att kunden förstår hela processen från hur vi jobbar till hur jobbet skall utföras. Vi genomförjobben snabbt, smidigt och korrekt.
5

Garantier.

Garanti är något vi erbjuder på TCR TAK! Vi garanterar att varan och tjänsten vi utför skall utföras korrekt och hålla enligt avtalat och under hela garantitiden. Vi ansvarar för att åtgärda felet enligt de villkor som garantin gäller för.
11+
År i branchen
85+
Projekt
100+
Nöjda kunder
Takpannor satta

Vad TCR står för

Vi är ett seriöst takläggning företag med goda kunskap och lång erfarenhet inom våra områden. Vår inställning och mål är att höja kvalitén, arbetssättet och hållbarhetsaspekterna inom takbranschen.

Kundnöjdhet

Vi värderar dig som kund till 100% och är alltid ärliga och punktliga, vi ser till att kommunikationen är korrekt och god mellan varandra. Vi har en bra organiserat arbetssätt och tempo.

Säkerhet

Vi värnar om alla aspekter, men säkerhet är något som är extra viktigt. Vi värdesätter säkerheten högt för er som kunder, oss samt omgivningen. Vi följer alla säkerhetspunkter innan, under och efter ett pågående projekt.

Kvalité

Kvalitén i jobben vi utför är alltid detsamma på små och stora projekt. Vi ser alltid till att materialet vi använder är det bästa och rätt utvalt för arbetet. Vi utgår alltid från vad du som kund behöver.

Vision

Vår vision och mål är att höja kvalitén, arbetssättet och hållbarhetsaspekterna inom takbranschen. Vi strävar efter en allt mer modernare arbetssätt och kundkontakt som skall säkerställa att kunden alltid får bäst kvalitet, service och garanti för ett korrekt pris. Vi satsar stort på att moderniserabolaget och kringgå det typiska ’’Old Fashion Takindustri’’ arbetssätt.

Varför TCR

Vi är moderna takspecialister som erbjuder bäst kvalitet för bäst pris, med 10 års garanti. Vi ser till att kunden förstår hela processen från hur vi jobbar till hur jobbet skall utföras. Vi genomförjobben snabbt, smidigt och korrekt.

Hållbarhet

Vi värnar om våran miljö och ser till att innan, under och efter ett projekt ständigt se till att saker och ting sorteras rätt och placeras i rätt big bag avfallssäckar. Vi strävar att alltid ta den grönavägen och värnar som sagt om miljön runt omkring oss, vi ser till att allt tas hand om på korrekt sätt genom att överlåta massorna till proffs.

Hos oss väger alla hållbarhetsaspekter lika mycket!

Få en kostnadsfri prisoffert